Info

PRAKTISCH

Datum : zaterdag 13 augustus
Locatie: Festivalpark De Krokodiel, Middelkerke
Opening festivalterrein: 11 uur

PROGRAMMA


BEREIKBAARHEID

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Oostende; plan uw route op www.nmbs.be. Vanaf het station van Oostende neemt u de tram. De dichtstbijzijnde halte is "Middelkerke Verhaeghelaan".

Tram

De Kusttram bedient de volledige kust van De Panne tot Knokke. De ingang van het festivalterrein bevindt zich op 700m wandelen van de halte "Middelkerke Verhaeghelaan". Er is elke 15 minuten een kusttram in beide richtingen. Alle info op www.dekusttram.be

Ook na het festival kan je nog met de tram naar huis. 's Avonds is er nog een tram elk half uur. De laatste tram richting Westende / De Panne vertrekt om 01.00u en de laatste tram richting Oostende vertrekt om 01.30u.

Vanuit Oostende Station:  U neemt Tramlijn 0 (WVL) richting De Panne en stapt af aan de halte "Middelkerke Verhaeghelaan".

Vanuit Nieuwpoort/Westende: U neemt Tramlijn 0 (WVL) richting Oostende en stapt af aan de halte "Middelkerke Verhaegelaan".

Met de wagen
De Westendelaan wordt een eenrichtingsstraat in de richting van Westende en doet dienst als parking.

Met de fiets
Ideaal voor wie in de buurt woont of aan de kust logeert! Raadpleeg www.fietsnet.be voor meer informatie over het fietsknooppuntennetwerk en routeplanner.

We willen beleefd vragen geen fietsen tegen HERAS-hekken te plaatsen.

Bezoekers met een beperking

Het Nostalgie Beach Festival probeert het event zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle muziekliefhebbers, dus ook diegene met speciale behoeften/noden.

We werken samen met Inter om de muziekbeleving voor personen met een handicap te optimaliseren.

Om gebruik te maken van de parking voor personen met een handicap dien je in het bezit te zijn van een doorlaatbewijs. Het is niet meer mogelijk om dit nu nog aan te vragen.

Wenst u gebruik te maken van het rolstoelpodium, meldt u dan aan bij de Inter-vrijwilligers aan de ingang of aan het rolstoelpodium. Deze zijn herkenbaar aan een wit hesje met Inter-logo. We kijken dan ter plaatse wat nog mogelijk is.

Wenst u een klapstoel mee binnen te nemen op het festivalterrein omwille van medische redenen, breng dan een medisch attest mee en toon dit aan de ingang van het festival (aan de infobalie of security). Zij zullen verifiëren of het attest in orde is en of de klapstoel dus mee naar binnen mag.

ETEN & DRINKEN

Er is een ruim cateringaanbod op het festivalterrein. De eet- en drankkaart kan u kopen aan de kassa's. Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen.

OVERNACHTINGEN

In de onmiddellijke omgeving van het festivalterrein liggen heel wat campings en enkele hotels, zie visit.middelkerke.be of informeer bij de Toeristische Dienst Middelkerke, Joseph Casselaan 1, 8430 Middelkerke, 059 30 03 68, toerisme@middelkerke.be

OP EN ROND HET FESTIVALTERREIN

Enkel de eerste aanbieder van het originele festivalticket krijgt toegang tot het festivalterrein. De houder van een gekopieerd festivalticket zal de toegang worden geweigerd. Zorg er dus voor dat niemand jouw festivalticket kan kopiëren.

Alvorens het terrein te betreden kan er rechtmatig worden afgetast.
Bij weigering wordt de toegang verboden. Verboden op het festivalterrein zijn o.a. glas, blik, brik, flessen en/of alcohol, frigoboxen, boodschappenkarren, trolleys, koffers, paraplu's, tafels, stoelen, scherpe voorwerpen, dieren, geluids-, film-, video- en fotoapparatuur, vuurtjes en elk mogelijk voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd. De toegang tot het festivalterrein kan steeds worden geweigerd.

De artiesten en de organisatoren, hun agenten en bedienden, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, verlies of diefstal, noch voor om het even welk gebeurlijk ongeval. Officiële verkoop van festival merchandise gebeurt alleen op het festivalterrein.

Het is niet toegelaten om gadgets, samples of gelijk welke andere producten uit te delen aan de ingang van / in de buurt van/ op de festivalweide tenzij daar op voorhand schriftelijke afspraken rond zijn gemaakt.

Flyeren op, rond en in de buurt van het festival is verboden bij politieverordening.

Door de aankoop van een festivalticket bevestig je uitdrukkelijk dat je als bezoeker aan ons festivalreglement bent gebonden. Iedere inbreuk hierop zal gesanctioneerd worden. Het Nostalgie Beach Festival behoudt het recht om eenieder ten allen tijde de toegang tot het terrein te ontzeggen indien hiertoe voldoende grond bestaat. Indien je een inbreuk op het reglement begaat, ben je als enige hier verantwoordelijk voor. Je bent eveneens gehouden om het Nostalgie Beach Festival te vrijwaren van alle mogelijke gevolgen van jouw inbreuk, inclusief eisen van derde partijen. Daarenboven behouden wij het recht om zelf de gepaste (gerechtelijke) stappen te ondernemen.

PERSTOEGANG

Een perstoegang kan je aanvragen via festival@nostalgie.eu met officiële perskaart in bijlage.