Bereikbaarheid

 Met de wagen 

U kunt parkeren op één van de festivalparkings. Alle parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Volg de pijlen om bij de dichtstbijzijnde vrije parking te komen.

 

Via de E40

Neem afrit 4 Middelkerke. U volgt de bewegwijzering in de richting van Middelkerke (N369). U steekt de Brugse Vaart over en volgt vanaf hier de bewegwijzering naar de parking.

 

Alternatieve route
Bij druk verkeer kunt u afrit 3 Nieuwpoort nemen. Aan de afrit volgt u de N355 richting Nieuwpoort. Na 1 km gaat u aan het kruispunt met de N39 rechtsaf richting Oostende. U blijft de N39 volgen tot u aan de rotonde aan de Vismijn komt. Daar gaat u rechtsaf en volgt u de N34 richting Middelkerke. In Middelkerke volgt u de pijlen naar de parkings.

 

Komt u vanuit Nieuwpoort?
Volg de Koninklijke Baan (N34) richting Middelkerke. Vanaf Westende volgt u de pijlen naar de parking.

 

Komt u vanuit Oostende?
Volg de N34 (Koninklijke Baan) tot in het centrum van Middelkerke en volg vanaf daar de bewegwijzering naar de parkings.

 

 Trein 

Het dichtstbijzijnde treinstation is Oostende; plan uw route op www.nmbs.be. Vanaf het station van Oostende neemt u de tram. De dichtstbijzijnde halte is "Middelkerke Verhaeghelaan".

 

 Tram 

Binnenkort vind je hier meer info terug omtrent de tramregeling.

 

 Te voet 

Het festivalterrein is te voet bereikbaar via de Westendelaan of via de Duinenweg.

 

 Met de fiets 

Kom met de fiets en parkeer je fiets voor de deur! Creëer je fietsroute op maat via deze routeplanner. Het festivalterrein ligt tussen de knooppunten 60 en 44.

191021 - NBF - website moodboard-02.png