Eten & drinken

De NBF-foodmarket is een groot sfeervol openluchtrestaurant met tal van foodtrucks waar je een waaier aan heerlijk streetfood kan bestellen. Met een streepje muziek op de achtergrond, leuke bars & toffe zithoeken. Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden.


Het is al lang verleden tijd dat het aanbod op een festival enkel uit de traditionele frietjes, hamburgers en hotdogs bestond. Al vele jaren is ons aanbod op het Nostalgie Beach Festival dan ook veel uitgebreider dan dat en vooral ook veel gevarieerder! Er is voor elk wat wils. We proberen het aanbod zo divers mogelijk te houden en tegemoet te komen aan wie glutenvrije, lactosevrije, veggie en vegan food verkiest.


Aan de drankstanden - verspreid over het hele festivalterrein - worden bier, wijnen, cava en frisdranken geschonken. Voor de koffieliefhebbers hebben we twee coffee-bars met échte barista’s.Vermijd wachtrijen aan de Drink & Food - kassa's op het Festivalpark!  Koop nu al online je Drink & food voucher(s), waarop je je tegoed kan opladen . Ter plaatse kost de kaart je 1 euro; als je ze vooraf online bestelt, is deze service helemaal gratis.

 

De Drink & food vouchers die je vooraf online bestelt, kunnen in het omruilpunt op het terrein omgeruild worden voor de werkelijke Drinks & Food kaart.

 

De Drink & food vouchers zijn geldig op de beide festivaldagen

Opgelet: Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen naar het Nostalgie Beach Festival.

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Pasta La Vista

‘PASTA LA VISTA IS A LIFESTYLE’: We vertrekken uiteraard van een lekker en gevarieerd aanbod pasta’s en sauzen aan eerlijke prijzen, maar we willen meer dan alleen een pastabar zijn.

Pasta La Vista is voor ons een echte levensstijl geworden! Dat betekent dat we ECO-logisch en fair willen zijn op alle vlak. Het maakt deel uit van onze mindset en hopen daarin ook een rolmodel te zijn voor iedereen.

www.pastalavista.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Burning Butchers

Ons vlees is zorgvuldig geselecteerd, uitgebeend en verwerkt in eigen huis. We maken daarnaast gebruik van duurzaam hout en houtskool. Dit maakt dat we onze producten van bij de basis kennen en er voeling mee hebben. Zo slagen wij er in om op onze grootse smoker het product tot zijn recht te laten komen en op elke gelegenheid een waaier aan smaken aan jullie aan te bieden. Onder leiding van Ann-Sophie wordt er gezorgd voor een verfijnde omkadering met een team van professionele mensen om jullie zo van de lekkerste BBQ-creaties te voorzien.

www.burningbutchers.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Gofre

Go.fre, the waffle on-a-stick, is een unieke ervaring. Handmade in Brugge met Belgische ingrediënten, omhuld door Belgische Callebaut chocolade en afgewerkt met een eindeloze variëteit aan toppings om ‘OMG!!!’ tegen te zeggen.

www.gofre.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Coffee Bar On Wheels

Een koffie bestellen aan de glimmende Airstream, een amerikaans designicoon uit 1961. Wij schenken de beste espresso volgens de regels van de baristakunst! Espresso, cappuccino, macchiato tot irish coffee of echte chocolademelk, het wordt allemaal 'on demand' vers bereid en met stijl geserveerd.

www.coffeeblack.be

191016 - NBF - moodboard DEF-30.png

Spithouse

Everything chicken: kip aan ’t spit, maar dan zoveel meer dan dat. Met het meest malse kippenvlees aller lande brengen wij u een snelle hap van topkwaliteit en dit allen bereid & geserveerd vanuit onze foodtruck; een Amerikaans GM uit 1996.

www.spithouse.be

191021 - NBF - website moodboard-02.png