10cc en Ozark Henry op NBF2018

De eerste lading namen werd al enthousiast onthaald door vele Nostalgie luisteraars... En er is meer! We voegen er graag nog enkele 'earcatchers' aan toe.

Het oeuvre van de Britse rockband 10cc is indrukwekkend. Zo indrukwekkend dat je ervan zou beginnen duizelen. ‘Dreadlock Holiday’, ‘The Things We Do For Love’, ‘Donna’ en ‘I’m Not In Love’: het zijn stuk voor stuk nummers die ongetwijfeld in de platencollectie van menig muziekliefhebber terug te vinden zijn.

De band, die al actief is sinds de 70's, verkocht al meer dan dertig miljoen platen en is nog lang niet toe aan stoppen.

Zet je beste dansschoenen dus alvast klaar, want die zal je ongetwijfeld nodig hebben tijdens het optreden van 10cc op het Nostalgie Beach Festival.

Ook Ozark Henry verwelkomen we met trots op ons festivalterrein op 11 augustus. De West-Vlaamse singer-songwriter en multi-instrumentalist Piet Goddaer leverde ons al (sinds eind jaren negentig) ettelijke muzikale parels op, waarmee hij hoge toppen scheerde in binnen- en buitenland.

Piet Goddaer kreeg de muziek met de paplepel binnen. Het stond dus in de sterren geschreven dat hij muzikant zou worden. Wijlen David Bowie zei twee decennia geleden al dat "deze Belg het ver zou schoppen". Zo gezegd, zo gedaan.

Verwacht je aan veel tijdloze songs zoals 'Sweet Instigator',‘This One’s For You’, ‘I’m Your Sacrifice’ en ‘We Can Be Heroes’. Muziek die nog lang zal nazinderen op onze weide.