Madness, De Kreuners, Jimmy Cliff en Alphaville op NBF2018

Madness tovert Nostalgie Beach Festival om tot ‘House of Fun’!

Op zaterdag 11 augustus is het festivalpark van Middelkerke het decor voor de 5de editie van het Nostalgie Beach Festival. Deze week kon je bij radiozender Nostalgie een eerste reeks namen ontdekken.

Headliner is Madness, die met hun aanstekelijke hits de festivalweide zullen omtoveren tot een ‘House of Fun’. De legendarische Britse ska-band kan putten uit een oneindige reeks 80’s classics zoals ‘One Step Beyond’, ‘Our House’, ‘Embarrassement’, ‘Baggy Trousers’, ‘My Girl’, ‘It Must Be Love’, …

Walter Grootaers en De Kreuners konden niet ontbreken op de affiche van het Nostalgie Beach Festival. De presentator van de voorbije edities ruilt de microfoon tussen de optredens in voor een topconcert in hun comebacktournee, waarbij volop kan worden meegebruld met o.m. ‘Ik Wil Je’, ‘Layla’ en ‘Verliefd op Chris Lomme’.

Zomer, zon, zee en reggae, daar zorgt Jimmy Cliff voor met zonnige hits als ‘Reggae Night’, ‘Hakuna Matata’ en ‘I Can See Clearly Now’. Alphaville voegt daar een portie synthpop aan toe, met tijdloze classics als ‘Forever Young’ en ‘Big in Japan’. In de loop van de komende weken zullen nog meer namen aan de affiche worden toegevoegd.