Bereikbaarheid

Met de wagen

U kunt parkeren op één van de festivalparkings. Alle parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Volg de pijlen om bij de dichtstbijzijnde vrije parking te komen.

Via de E40

Neem afrit 4 Middelkerke. U volgt de bewegwijzering in de richting van Middelkerke (N369). U steekt de Brugse Vaart over en volgt vanaf hier de bewegwijzering naar de parking.

Alternatieve route
Bij druk verkeer kunt u afrit 3 Nieuwpoort nemen. Aan de afrit volgt u de N355 richting Nieuwpoort. Na 1 km gaat u aan het kruispunt met de N39 rechtsaf richting Oostende. U blijft de N39 volgen tot u aan de rotonde aan de Vismijn komt. Daar gaat u rechtsaf en volgt u de N34 richting Middelkerke. In Middelkerke volgt u de pijlen naar de parkings.

Komt u vanuit Nieuwpoort?
Volg de Koninklijke Baan (N34) richting Middelkerke. Vanaf Westende volgt u de pijlen naar de parking.

Komt u vanuit Oostende?
Volg de N34 (Koninklijke Baan) tot in het centrum van Middelkerke en volg vanaf daar de bewegwijzering naar de parkings.

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Oostende; plan uw route op www.nmbs.be. Vanaf het station van Oostende neemt u de tram. De dichtstbijzijnde halte is "Middelkerke Verhaeghelaan".

Tram

De Kusttram bedient de volledige kust van De Panne tot Knokke. De dichtstbijzijnde halte van de kusttram is “Middelkerke Verhaeghelaan”. Meer informatie omtrent de dienstregeling van De Lijn vindt u hier.

Te voet

Het festivalterrein is te voet bereikbaar via de Westendelaan of via de Duinenweg.

Met de fiets

Kom met de fiets en parkeer je fiets voor de deur! Creëer je fietsroute op maat via deze routeplanner. Het festivalterrein ligt tussen de knooppunten 60 en 44.

Bezoekers met een beperking

Het Nostalgie Beach Festival werkt samen met Inter om de toegankelijkheid van het festival voor personen met een handicap te optimaliseren.

Wat hebben we voorzien?

  • Parkeerplaatsen voor personen met een beperking dichtbij
  • Een toegankelijk festivalterrein en rolstoelpodium
  • Toegankelijk sanitair
  • De mogelijkheid een klapstoel mee te brengen (na goedkeuring)
  • Inter-vrijwilligers die assistentie bieden tijdens het festival

Wil je gebruik maken van deze faciliteiten? Bestel dan reguliere tickets, vul dit aanvraagformulier in en bezorg ons een bewijsdocument van je beperking per mail. Voor het festival sturen we je dan de nodige info en documenten waarmee je gebruik kan maken van deze faciliteiten. Indien je specifieke vragen hebt over de toegankelijkheid van ons festival, contacteer dan best nostalgiebeach@inter.vlaanderen.