Bereikbaarheid

Met de wagen

U kunt parkeren op één van de festivalparkings. Alle parkings liggen op wandelafstand van het festivalterrein. Volg de pijlen om bij de dichtstbijzijnde vrije parking te komen.

Via de E40

Neem afrit 4 Middelkerke. U volgt de bewegwijzering in de richting van Middelkerke (N369). U steekt de Brugse Vaart over en volgt vanaf hier de bewegwijzering naar de parking.

Alternatieve route
Bij druk verkeer kunt u afrit 3 Nieuwpoort nemen. Aan de afrit volgt u de N355 richting Nieuwpoort. Na 1 km gaat u aan het kruispunt met de N39 rechtsaf richting Oostende. U blijft de N39 volgen tot u aan de rotonde aan de Vismijn komt. Daar gaat u rechtsaf en volgt u de N34 richting Middelkerke. In Middelkerke volgt u de pijlen naar de parkings.

Komt u vanuit Nieuwpoort?
Volg de Koninklijke Baan (N34) richting Middelkerke. Vanaf Westende volgt u de pijlen naar de parking.

Komt u vanuit Oostende?
Volg de N34 (Koninklijke Baan) tot in het centrum van Middelkerke en volg vanaf daar de bewegwijzering naar de parkings.

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Oostende; plan uw route op www.nmbs.be. Vanaf het station van Oostende neemt u de tram. De dichtstbijzijnde halte is "Middelkerke Verhaeghelaan". Na het concert rijden er geen treinen meer.

Tram

De Kusttram bedient de volledige kust van De Panne tot Knokke. De dichtstbijzijnde halte van de kusttram is “Middelkerke Verhaeghelaan”. Overdag rijdt de kusttram met een frequentie van zesmaal per uur. Na het concert worden er extra trams ingelegd.

Hieronder vindt u een overzicht van de laatste vertrekken in Middelkerke:

Richting Oostende-Knokke
Vertrek in Middelkerke
Bestemming Opmerking
00:07Oostende+ aansluiting naar Knokke aan station Oostende
00:15Oostende
00:34Oostende
00:40Oostende
01:01Oostende
01:08Knokke
01:31Oostende
Richting Nieuwpoort - De Panne
23:56De Panne
00:24De Panne
00:26Nieuwpoort
00:54De Panne
01:10De Panne

Meer informatie omtrent de dienstregeling van De Lijn vindt u hier.

Te voet

Het festivalterrein is te voet bereikbaar via de Westendelaan of via de Duinenweg.

Met de fiets

Kom met de fiets en parkeer je fiets voor de deur! Er staat een fietsenstalling aan de ingang van het festivalterrein in de Duinenweg (ingang 2). Creëer je fietsroute op maat via deze routeplanner. Het festivalterrein ligt tussen de knooppunten 60 en 44.


Bezoekers met een beperking

Het Nostalgie Beach Festival probeert het event zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle muziekliefhebbers, dus ook diegene met speciale behoeften/noden.

We werken samen met Inter om de muziekbeleving voor personen met een handicap te optimaliseren.

Indien u gebruik wil maken van de diensten van Inter, dient u gewoon eerst uw ticket aan te kopen. Nadien kan u via dit online aanvraagformulier het gebruik van de voorziene faciliteiten reserveren (toegankelijke parking, ingang, rolstoelpodia en Inter-assistentie). Je stuurt daarbij ook een bewijs van je beperking (scan of foto van blauwe parkeerkaart, medisch attest,...) naar nostalgiebeach@inter.vlaanderen. U ontvangt dan een bevestiging van de aanvraag.

Voor alle andere vragen over de toegankelijkheid van het festival voor personen met een beperking kan je terecht op nostalgiebeach@inter.vlaanderen

In samenwerking met: