Bereikbaarheid

Trein

Het dichtstbijzijnde treinstation is Oostende; plan uw route op www.nmbs.be. Vanaf het station van Oostende neemt u de tram. De dichtstbijzijnde halte is "Middelkerke Verhaeghelaan".

Tram

De Kusttram bedient de volledige kust van De Panne tot Knokke. De ingang van het festivalpark bevindt zich op wandelafstand van de halte "Middelkerke Verhaeghelaan". Er is elke 15 minuten een kusttram in beide richtingen. Alle info op www.dekusttram.be

Ook na het festival kan je nog met de tram naar huis. Hiervoor zal een speciale dienstregeling worden uitgewerkt i.s.m. De Lijn.

Met de wagen

Binnenkort zal u op deze pagina meer info kunnen terugvinden over de parkeermogelijkheden van het festival.

Met de fiets

Ideaal voor wie in de buurt woont of aan de kust logeert! Raadpleeg www.fietsnet.be voor meer informatie over het fietsknooppuntennetwerk en routeplanner.

We willen beleefd vragen geen fietsen tegen HERAS-hekken te plaatsen.

Bezoekers met een beperking

Het Nostalgie Beach Festival probeert het event zo toegankelijk mogelijk te maken voor alle muziekliefhebbers, dus ook diegene met speciale behoeften/noden.

We werken samen met Inter om de muziekbeleving voor personen met een handicap te optimaliseren.

Indien u gebruik wil maken van de diensten van Inter, dient u gewoon eerst uw ticket aan te kopen. Nadien kan u via dit online aanvraagformulier het gebruik van de voorziene faciliteiten reserveren (toegankelijke parking, ingang, rolstoelpodia en Inter-assistentie). Je stuurt daarbij ook een bewijs van je beperking (scan of foto van blauwe parkeerkaart, medisch attest,...) naar nostalgiebeach@inter.vlaanderen. U ontvangt dan een bevestiging van de aanvraag.

Voor alle andere vragen over de toegankelijkheid van het festival voor personen met een beperking kan je terecht op nostalgiebeach@inter.vlaanderen

In samenwerking met: