Eten & drinken

Het restsaldo op de Drinks & food-kaart kan vanaf 12u00 op dinsdag 13/08 tot en met 18u00 op dinsdag 20/08 terugbetaald worden via de procedure op de refundpagina: refund.nostalgiebeachfestival.be. Indien u hiervoor kiest, dan wordt uw saldo vóór 31 augustus 2019 op uw bankrekening gestort. De transactiekosten die hiervoor worden afgehouden, bedragen 0.80 euro.

PIN code: de 6 cijfers link op je kaart

Nummer Bandje / Kaart: de 14 karakters rechts op je kaart.

Er is een ruim cateringaanbod op het festivalterrein met verschillende foodtrucks op onze foodcourt.

Vermijd wachtrijen aan de Drinks & Food - kassa's op het Festivalpark! Koop nu al online je Food & Drinks kaart, waarop je je tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1 euro; als je ze vooraf online bestelt, is deze service helemaal gratis.

De Drinks & food vouchers die je vooraf online bestelt, kunnen in het omruilpunt op het terrein omgeruild worden voor de werkelijke Drinks & Food kaart.

Opgelet: Het is niet toegelaten om eigen drank & eten mee te brengen naar het Nostalgie Beach Festival.

Glutenvrij? Würst biedt elke haute dogs ook vegetatrisch en glutenvrij aan. Er zijn ook Magnums en Calippos verkrijgbaar bij de ijskar.

Vegan? foodtrucks van Würst en het Taco-kraam hebben vegan opties en ook bij Pasta La Vista hebben ze 2 vegan gerechten.