FAQ

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels. Je kan ze hier nalezen.


ALGEMENE INFO


Wat zijn de huisregels?

Klik hier om het huishoudelijk reglement van het Nostalgie Beach Festival te bekijken. Alvast bedankt om dit reglement na te leven!

Waar kan ik achteraf de foto’s van het festival vinden?

Alle foto’s zullen verschijnen op www.nostalgiebeachfestival.be.

Ik heb een opmerking/tip, waar kan ik hiermee terecht?

Stuur gerust al jullie tips en opmerkingen naar festival@nostalgie.eu.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord werd.

Neem nog even een kijkje op deze website en misschien vind je het antwoord op jouw vraag wel terug. Zoniet, neem contact op via festival@nostalgie.eu.

TICKETS

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket in voorverkoop kost 58 euro (inclusief BTW, kosten en toilet).

Zijn er dit jaar VIP-tickets te koop?

Dit jaar zijn er geen VIP-tickets te koop.

Waar kan ik mijn ticket kopen?

Jouw ticket(s) voor het Nostalgie Beach Festival kan je hier kopen op de website of in de toeristische dienst van Middelkerke of Westende.

Kan ik een factuur verkrijgen van mijn aangekochte tickets?

Je kan een factuur opvragen van jouw aangekochte tickets. Dit doe je door een e-mail te sturen naar info@twice.be met volgende informatie: datum aankoop tickets, ordernummer v/d tickets, aantal tickets, naam en facturatiegegevens.

Ik bestelde en betaalde mijn ticket(s), maar ik heb nog niets ontvangen?

Geen ticket ontvangen? Check eerst even je spam of het mapje 'ongewenste mail'. Daar ook geen ticket(s) te bespeuren? Contacteer festival@nostalgie.eu, zij helpen je graag verder.

Zijn er nog tickets verkrijgbaar aan de kassa?

Ja, we houden tickets opzij aan de ADD kassa. Onze gouden raad: kom zeker wel op tijd!

Kan ik mijn tickets annuleren (terugbetaling)?

Gekochte tickets voor het Nostalgie Beach Festival zijn niet inwisselbaar, deze worden dus niet terugbetaald.

Ik kan er door omstandigheden niet meer bij zijn, mag iemand anders mijn ticket gebruiken (het ticket dat op mijn naam staat)?

De tickets worden gescand d.m.v. barcode, niet op naam. Als je dus niet aanwezig kan zijn, dan mag iemand anders in jouw plaats gaan. Hopelijk zien we jou de volgende keer wel terug!

Kunnen kinderen gratis toegang verkrijgen?

Het Nostalgie Beach Festival is gratis voor kinderen tot 12 jaar (=alle kinderen geboren na 10/08/2007). Toegang enkel indien begeleid door een meerderjarige. Er wordt rekening gehouden met de exacte leeftijd op het moment van het festival, niet met het geboortejaar. Zorg ervoor dat je de leeftijd van jouw kind steeds kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID. Het festival richt zich echter specifiek tot een volwassen publiek en er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien.

FESTIVALPARK

Is het mogelijk om het terrein tijdens het festival te verlaten en later op de dag terug te keren?

Dit is mogelijk vanaf 16u. Dan kan je het terrein verlaten en later op de dag terug betreden.

Is er een kaart van het festivalterrein?

Een kaart van het festivalpark kan je hier binnenkort bekijken.

Zijn er lockers aanwezig?

Er zijn lockers aanwezig aan de ingang van het Nostalgie Beach Festival. Om gebruik te maken van een locker, wordt er zo’n 5 euro kost aangerekend. Betalen kan ter plaatse in cash. Er kunnen geen lockers gereserveerd worden op voorhand, dus wees er tijdig bij.

Is het Nostalgie Beach Festival toegankelijk voor mensen met een beperking?

Het Nostalgie Beach Festival werkt samen met Inter om de toegankelijkheid van het festival voor personen met een handicap te optimaliseren. Klik hier om meer informatie te verkrijgen.

Zijn er oordoppen verkrijgbaar op het festival?

Er zijn gratis oordoppen verkrijgbaar aan de ingang van het Nostalgie Beach Festival bij de infostand.

Waar kan ik terecht voor eerste hulp?

Het Rode Kruis is aanwezig tijdens het festival en staat 24/24 paraat om je te komen helpen in geval van nood. De stand ligt nabij de food-area. Volg de signalisatie op het terrein.

Zijn de toiletten betalend?

Neen, je kunt gratis naar het toilet.

Mag ik een rugzak/handtas meenemen?

Laat rugzakken en tassen indien mogelijk thuis. Grote rugzakken en handtassen (hoger dan 45 cm) zijn niet toegelaten op het Nostalgie Beach Festival. Gelieve hiermee rekening te houden!

Mag ik eigen drank en eten meenemen?

Eigen drank en eten worden niet toegelaten op het festivalterrein, tenzij je hiervoor een doktersattest kan voorleggen.

Indien je dus door medische redenen, zelf eten en drinken wil meenemen, dan moet je hiervoor een bewijs opvragen bij Inter door dit formulier in te vullen.

Op het festival kan je dan met dat bewijsje, via de aparte ingang van Inter, het festival betreden.

Hoe bekom je je drank- en eetkaart?

Vermijd wachtrijen aan de Drinks & Food - kassa's op het Festivalpark! Koop nu al online je Drinks & Food voucher, waarop je je tegoed kan opladen. Ter plaatse kost de kaart je 1 euro; als je ze vooraf online bestelt, is deze service helemaal gratis.

Kan ik een refund bekomen van mijn Drinks & Food-voucher na het festival?

Vanaf dinsdagmorgen 13/08, kan je met de code die op je Drinks & Food voucher staat, gedurende 1 week het saldo terugvragen. Indien je hiervoor kiest, dan wordt je saldo voor 31 augustus 2019 op je bankrekening gestort. De transactiekosten die hiervoor door de systeembeheerder worden afgehouden, bedragen 0.80 euro.

Kan ik vegetarisch eten vinden op het festival?

Zeker en vast!

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Aan alle bonnenkassa’s en aan de merchandise-stand kan er met cash betaald worden. Aan sommige bonnenkassa’s is er ook de mogelijkheid om met bank- of kredietkaart (Maestro/Mastercard/Visa) te betalen.

Wist-je-dat: Je kunt in het Festivalpark ook mobiel betalen. Met de Payconiq-app zijn onder andere je drank- en eetbonnen zo betaald. Installeer minstens 48 uur voor je komst naar het festival de Payconiq-app op je smartphone. Mobiel betalen doe je door de QR-code aan de kassa te scannen met de Payconiq-app en vervolgens de betaling te bevestigen. Meer weten over Payconiq? Klik hier.

Kan er geld afgehaald worden op het festivalterrein?

Neen, er kan geen geld afgehaald worden op het terrein.

Kan ik de programmatie van het festival ter plaatse raadplegen?

Tijdens het festival zal de programmatie op de grote schermen verschijnen naast het podium. Zo kan je op elk moment de line-up meevolgen.

Wat gebeurt er met verloren voorwerpen?

Sleutels, portefeuille, gsm, handtas kwijt? Niet leuk, maar het kan wel eens gebeuren. Alle verloren voorwerpen worden tijdens het festival bij de infostand aan de ingang verzameld. Zelf iets gevonden? Breng het gerust binnen bij de infostands. Na het festival kun je de gevonden voorwerpen ophalen op het politiebureau van Middelkerke. Adres: Spermaliestraat 21, 8431 Middelkerke