Tickets


TICKETS

Tickets zijn nu verkrijgbaar aan het tarief van 58 euro (inclusief BTW, kosten en toilet) tot vrijdag 9 augustus 20u. Er zullen op zaterdag 10 augustus ook tickets aan de kassa verkrijgbaar zijn aan €69.

Ticket besteld maar je vindt het niet terug in je mailbox: help@ticketmaster.be. Zijn helpen je graag verder.

Tickets koop je enkele via het officiële ticketverkoopkanaal van Nostalgie Beach Festival : Ticketmaster.be !

Opgelet met ticketaanbod via frauduleuze websites, tweedehandssites en sociale media! Er is een wettelijk kader dat de doorverkoop van tickets aan banden legt. De wet van 30 juli 2013 betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen stelt dat:

  • de occasionele herverkoop van tickets is toegelaten mits de verkoopprijs niet hoger is dan de definitieve prijs die op het ticket staat.
  • de niet-occasionele of regelmatige doorverkoop, of het ter beschikking stellen van platformen waar niet-occasionele herverkoop plaats kan vinden of waar de prijs kan stijgen boven de maximaal toegelaten prijs, verboden is.
  • de verkoop van gratis tickets, uitnodigingen, sponsortickets of aanbiedingen van tickets voor de officiële verkoopdatum verboden is.
  • de gedupeerde van bovenstaande regels het teveel betaalde verschil kan terugeisen van de herverkoper.

Ondanks het wettelijk kader tiert de handel in festivaltickets op de secundaire markt welig. De op de zwarte markt aangekochte tickets geven - in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal ticketmaster.be geen garantie tot geldigheid. Al te vaak wordt er vastgesteld dat er gefraudeerde tickets worden aangeboden op de zwarte markt. De kans bestaat dus dat het ticket gekocht via de secundaire markt geblacklist is en bijgevolg zal de toegang tot het festival geweigerd worden. Meer info hierover op www.ilovemyticket.com en via FOD Economie.

TOEGANG VOOR KINDEREN

Het Nostalgie Beach Festival is gratis voor kinderen tot 12 jaar (=alle kinderen geboren na 10/08/2007). Toegang enkel indien begeleid door een meerderjarige. Er wordt rekening gehouden met de exacte leeftijd op het moment van het festival, niet met het geboortejaar. Zorg ervoor dat je de leeftijd van jouw kind steeds kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID.

Het festival richt zich echter specifiek tot een volwassen publiek en er worden geen faciliteiten voor kinderen voorzien.